ابعاد دسته به ترتیب 13 و 11 و 10 سانتیمتر
ابعاد دهنه : 6/5 و 8 و 10 سانتیمتر
ابعاد سایز بزرگ : 10 × 9 × 9 سانتیمتر
ابعاد سایز متوسط : 8 × 7.5 × 8 سانتیمتر
ابعاد سایز کوچک : 7 × 6.5 × 6.5 سانتیمتر
طول تیغه : 14 سانتیمتر
جهت تهیه رشته آش ، پاستا و ماکارونی ، خمیر گل چینی ، تهیه خمیر کیک و شیرینی و نان در سایز کوچک
راحت و سریع
ایمن
4 کاره
دارای 4 رنده مختلف
رنده درشت، مخصوص رنده کردن درشت میوه، سبزیجات و صیفی جات
رنده ریز، مخصوص رنده کردن ریز میوه، سبزیجات و صیفی جات
رنده چیپسی، مخصوص رنده کردن گوجه و سیب زمینی و کالباس و سوسیس به صورت ورقه ای
رنده پوره کن، مخصوص رنده کردن کاکائو، سیب زمینی پخته، پنیر به صورت پوره
سایر مشخصات
ویژگی ها
بدنه یکنواخت که تا سالیان سال رنگ آن تغییر نمیکند
پخت یکنواخت
انتقال حرارت فوق العاده
کف کپسولی سه لایه
دارای یک جفت غلطک جهت پهن کردن خمیر با ضخامت های مختلف
دارای دو جفت غلطک جهت رشته کردن خمیر در دو سایز ریز و درشت
تغییر ضخامت غلطک پهن کن توسط پیچ کناری ( جهت این کار پیچ کناری را به بیرون کشیده و بچرخانید )